Okuduğum Kitaplardan - 13

Nükleer Darbe

Burak Turna

 
Altın Kitaplar


Üçüncü Dünya Savaşı’nın devamı niteliğindeki Nükleer Darbe, bir yandan da yeni konulara değiniyor. Politik söylemi ile dikkatleri üzerine toplayacak olan roman, etkileyici aksiyon sahnelerine de sahip. “Nükleer silah söylemlerinin doruğa çıktığı bir dönemi yaşıyoruz,” diyor Burak Turna. “Ortadoğu bölgesinde nükleer silah kullanılmasının an meselesi olduğundan bahsediliyor ve yeni dünya savaşının hazırlanmaya başladığı sahnede, ışıkları yakıyoruz. 11 Eylül ile başlayan dönemin, dünyayı yavaş yavaş kaosa sürüklemesini izlerken, Nükleer Darbe romanı, dünyayı etkisi altına alan Doğu-Batı savaşının tehlikeli yükselişine yeni bir bakış açısı getiriyor…”
Batı orduları Doğu ordularına karşı
Roman, nükleer silahlara sahip olan ülkelerin bu silahın dünya ülkeleri arasında yayılmasını engellerken, nükleer silahları kullanarak kendi halklarını da baskı altında tuttuklarına işaret ediyor ve Batı ordularının, Doğu orduları karşısında ‘başarılı olamayabileceği tezini’ işliyor.

Kitaptan satır başları:

* Dünya yönetimini ele geçirmek için nükleer savaş planlayan güçler, planlarını uygulamaya koyuyor…
* Türk ordusu ve Rus ordusu; Avrupa ordularına, kendi topraklarında ağır kayıp verdiriyor…
* Çin, Amerikan topraklarının bir bölümünü işgal ederek, tarihte bir ilke imza atıyor…
* Dünyanın süper güçleri, Akdeniz sularında birbirine giriyor ve nükleer silahlar ateşlenmek üzere silolarından çıkıyor…
* Dünyayı yönetmek isteyenlerin ‘Nükleer Darbe’ planı böylece uygulamaya koyuluyor…
* Türk özel askeri timi ‘Bölüm 18’ bu korkunç planı engelleyebilecek mi?







 

Musa'nın Çocukları Tayyip ve Emine

 

AKP Genel Başkan Yardımcısı Murat Mercan yazarı ABD'de düzenlenen bir toplantıda CIA Ortadoğu Masası Şefi Richard Perle ve diğer istihbarat örgütlerine şikayet etmiştir.Yazarımız bu kitabında; Tayyip ve Emine Erdoğan'ın doğumundan bugüne kadar olan hayat hikayelerini. Tayip ve AKP'nin İsrail, ABD ve İngiliz büyükelçi ve istihbarat örgütlerinin desteğinde nasıl gelişip serpildiğini görecek, TBMM'de yine bu ülkelerin lehine sergiledikleri faaliyetlerini okuyacaksınız. Tayyip'in Amerikan vatandaşlığı yanında, Arap kökenli olarak tanıttığı eşinin Arap değil, Yahudi soyundan geldiğini ibretle izleyeceksiniz. Keza kendinin de Musa'nın soyundan geldiğini... Kitapta Yasin El Kadı-Tayyip, Tayip-Usame Bin Laden, Tayip-Ülker, Ya-sin El Kadı-Ülker ilişkilerini bulacaksınız. Tayyip'in mal varlığındaki inanılmaz artışlarla, belediye başkan maaşının yanında, belediye şirketlerinden huzur hakkı adı altında aldığı paraları göreceksiniz. Tayyip'in belediye başkanlığı döneminde yapılanması hızlanan "geleceğin başbakanı ve cihat hazırlığının" TBMM'de geldiği son safhalara tanık olacaksınız.

Yazar: Ergün Poyraz
Yayınevi: Togan Yayıncılık
Sayfa sayısı: 335
Basım tarihi: İstanbul / 2007 - Nisan
Kategori: Siyaset / Güncel

ALINTI

Not: Bu kitaba kaldığım yerden başlayamadım. Yarısında kadar okudum şu an askıda




Uzaydan Geldiler
Giovanni Scognamillo
KAMER YAYINLARI

Amerika'da Fransa'da, İzlanda'da, Güney Amerika'da ve hatta Türkiye'de yüzlerce insan, Bilinmeyen Uçan Nesneler'le karşılamışlardır. Bu insanlar Dünya Dışı Yaratıklar'ı gerçekten görmüşler ve onlarla konuşmuşlar mıdır? Bazıları gerçekten Dünya Dışı Gezegenler'e gitmişler midir? "Dünyamızın Gizli Sahipleri"nin yazarı Giovanni Scaognamillo, bu yeni kitabı "Uzaydan Geldiler"de bütün bu sorulara somut karşılıklar arıyor. Türlü belgeler, türlü tanıklar, sayısız incelemeler ve sayısız kitaplar aracılığında alınan bu karşılıklar sizleri yine şaşırtacak, yine derin kuşkulara yöneltecektir.

Yorumlar