Okuduğum Kitaplardan - 17




Metal Firtina-2 Kurtulus-
Burak Turna


"Metal Firtina" devam ediyor!
Türkiye hizla toparlanirken ates bu sefer kutsal topraklarda...
Amerikan yönetimine el koyan gizli bir grup, kimsenin beklemedigi bir anda yeniden harekete geçiyor.
Savas, çöllerde devam ediyor...
Türk, Amerikan ve Rus politikacilar zamana karsi yarisiyor...
Türk ordu yine is basinda...
Abdullah Gül ve bürokratlar? kaçiranlarin amaci ne?
Gri Takim, perde arkasindaki güçlerle karsi karsiya.
Ortadogu'ya nihai barisi getirmek isteyen Türkiye bunu basarabilecek mi? "Beklenmeyen Misafir" esrarengiz gibi görünmese de aslında esrarengiz gibi görünmese de aslında esrarengiz bir cinayet öyküsü olarak tanımlanabilir. Güney Galler’de yoğun siste bir adam yolunu kaybeder ve arabası bir çukura yuvarlanır. Yardım aramak için girdiği evde, kocasını öldürdüğünü iddia eden, elinde silah bulunan bir kadınla karşılaşır.




Metal Fırtına 3 Kızıl Kurt

       
Orkun Uçar
Altın Kitaplar Yayınevi;

Bu kez düşman Rus Mafyası...

Orta Asya için ölümcül güç mücadelesi

Gökhan merdivende uzaklaşan koşar adım sesleri duydu. Adamlardan biri yukarı çıkıyordu. Artık zaman kaybedemezdi. Belindeki el bombasını hızla çıkarıp pimini çekti. Biraz bekledikten sonra bombayı içeri yuvarladı ve duvara neredeyse yapışık halde odanın diğer ucuna doğru koştu. Bomba hemen patlamış, Gökhan da sarsıntıdan kurtulmak için yere yatmıştı. Yattığı yerden göz açıp kapayıncaya kadar kalktı ve geri, kapıya koştu. Kapıdan çıktığında göz gözü görmüyordu. Dumanlar arasında ancak siluetler şeklinde gördüğü bedenlere neredeyse rastgele ateş etmeye başladı. Birkaç saniye sonra, yerde ilk cesetle beraber üç tanesinin daha yattığını gördü, hiçbiri tanınacak halde değildi.

(Tanıtım Yazısından)








 

Hz.İbrahim'in Mirası Hz.Musa'nın Asa'sı ve Kundalini

C.Hürmen S.

Düşünen İnsanları sarsacak bir e-kitap daha... Hz.Musa'nın ''Asâ''sının sırrı gerçekten bir mucize miydi ? Yoksa; Hz.Mûsâ a.s.'dan binlerce yıl önce de dünyânın bir başka yerinde, Doğu ekôllerinde : ''Kundalini'' ismi ile gizli öğreti ile bir ilişkisi var mıydı? Bunların 'ATLANTİS' ve 'MU' medeniyetlerine kadar uzandığı savı doğru mudur?
    





Yorumlar